U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Over mij

Een betere wereld

Dat is waaraan ik graag bijdraag. Een wereld waarin mensen zich thuis en veilig voelen en invloed hebben op hetgeen hen aangaat en raakt. Mensen bij elkaar brengen en faciliteren om gezamenlijk tot plannen en oplossingen te komen is wat mij hierin de sleutel. Daarbij loopt het aanboren van de kracht, kennis, ervaring, expertise en capaciteiten waarover iedereen beschikt, als rode draad door mijn aanpak.

Wortels van mijn werk

Mijn manier van werken is gebaseerd op Community Building (de ABCD-benadering), Waarderend Onderzoek (Appreciative Inquiry) , Dialoog en Samensturing. Daarbij neem ik 28 jaar werkervaring mee en een opleiding tot master social work. Maar ook mijn mens-zijn heeft invloed: ik typeer mijzelf als een gedreven ontwerper, organisator en facilitator van bijeenkomsten, veranderprocessen en ontwikkeltrajecten. Hierbij staat aansluiten bij de vraag en het leveren van maatwerk voorop.

Praktijkontwikkeling

Ik lever graag samen met collega's een bijdrage aan de ontwikkeling van de dagelijkse praktijk en daarmee aan mijn vak. De skills die ik heb opgedaan als master social work zet ik hier voor in.

 

 Sylvia de Goede